La Cambra de Reus i MicroBank signen un conveni per reactivar l'emprenedoria

L'acord comporta obrir una línea de microcrèdits d'un total d'un milió d'euros per tal de finançar els diferents projectes

Foto del conveni entre la Cambra de Comer de Reus i MicroBank. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Reus

Els beneficiaris seran professionals autònoms i microempreses amb menys de deu treballadors i una facturació anual inferior a dos milions d'euros.

La Cambra de Comerç de Reus, el Centre d'Institucions de CaixaBank a Catalunya i MicroBank han signat un conveni per tal que aquesta institució financera obri una línia de crèdits de fins a un milió d’euros per tal de reactivar l’autoocupació i l’emprenedoria.

Els beneficiaris seran professionals autònoms i microempreses amb menys de deu treballadors i una facturació anual inferior a dos milions d'euros. Els sol·licitants podran optar a microcrèdits per un import màxim de 25.000 euros. Els projectes han de tenir un pla d'empresa i l'informe favorable de viabilitat elaborat per la entitat.

El criteri de concessió de microcrèdits per part de MicroBank atén fonamentalment a la confiança en la persona o l'equip que sol·licita el préstec i la viabilitat del projecte, podent-hi accedir persones mancades de garanties i avals.

Notícies relacionades