La Unió de Botiguers de Reus instal·la la seva seu a la Cambra de Comerç

L'associació considera que, d'aquesta manera, podrà oferir un servei millor als seus membres

Un moment de l'acte de formalització de l'acord de les dues entitats. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Reus

Les instal·lacions de la Cambra permetran la UBR disposar de sales de reunions i espais de formació per als seus associats.

La Unió de Botiguers de Reus (UBR) estrena nova seu i ho fa a les instal·lacions d’una entitat referent en el sector econòmic del Camp de Tarragona, la Cambra de Comerç de Reus. Així, segons la UBR, aquest canvi de seu té l’objectiu d’oferir un servei millor als seus associats, que es farà realitat amb una tècnica de comerç que s’encarregarà de la part administrativa i burocràtica de l’entitat.

Les instal·lacions de la Cambra permetran la UBR disposar de sales de reunions i espais de formació també. “Passarem a formar part d'un entorn socioeconòmic que segur serà beneficiós per enfortir la tasca de la nostra entitat vers el comerç de proximitat", diu Meritxell Barberà, presidenta de la Unió de Botiguers de Reus.

“La UBR torna a fer història i treballa per sumar en moments complicats", afirma Carles Pellicer, alcalde de Reus. Per la seva banda, el president de la Cambra de Comerç de Reus, Jordi Just, apunta que "és una satisfacció per la Cambra que la UBR torni a casa". Just espera també que aquest acord "sigui un punt de partida perquè altres entitats”.

La signatura també ha comptat amb la presència de Carles Prats, regidor d'Empresa i Ocupació de Reus; Montserrat Caelles, regidora de Projecció de ciutat de Reus; Pau Salvadó, president de la comissió de comerç de la Cambra de Reus i El Pallol; Dídac Rodríguez, expresident de la UBR; i Jacint Pallejà, president d'El Tomb.
 


 

Notícies relacionades