L'Ajuntament de Reus donarà subvencions de 5.000 euros per cada treballador contractat

Cada empresa o autònom es pot acollir a aquestes ajudes per a un màxim de dos empleats

El regidor Carles Prats. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Reus

El consistori reusenc ha destinat una partida de 250.000 euros per aquestes subvencions, és a dir, es podran contractar 50 treballadors.

Un total de 5.000 euros per cada treballador contractat i fins a un màxim de dos contractacions. Aquests són els diners que poden rebre les empreses mitjançant subvencions de l’Ajuntament de Reus. El consistori ha destinat una partida de 250.000 euros per aquest concepte, el que suposarà, per tant, que fins a 50 treballadors puguin ser contractats gràcies a aquestes subvencions.

"La pandèmia ha provocat que moltes empreses s'hagin hagut de repensar per continuar endavant i això ha generat noves oportunitats. En un moment delicat de possible pèrdua de llocs de treball, des de l'administració engeguem aquesta nova línia de subvencions en el marc del Pla de Reactivació per fomentar l'ocupació i que 50 persones que es troben actualment en situació d'atur puguin reincorporar-se al mercat laboral", diu Carles Prats, regidor d’Empresa i Ocupació.

Per acollir-se a les ajudes, les empreses han d’haver ampliat la seva plantilla amb persones en situació d’atur entre l’1 de desembre del 2020 i el 31 de maig del 2021. Aquestes empreses no poden haver acomiadat treballadors de forma improcedent ni tenir empleats en ERTO.

Notícies relacionades