Primera fornada dels Bons Cambrils amb una inversió de 100.000 euros

L'Ajuntament cambrilenc calcula que l'aparició d'aquests vals de descompte generaran un impacte econòmic de 300.000 euros

El consistori vol rellançar l'economia del municipi. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Cambrils

Les persones interessades podran obtenir 20 euros de descompte, repartits en 4 de Bons de 5 euros cadascun. Els Bons tindran una caducitat de 15 dies des del moment que es sol·licitin i caldrà mostrar-los a l'establiment.

L’Ajuntament de Cambrils ha posat en marxa la primera tirada dels Bons d’aquesta localitat de la Costa Daurada que tenen l’objectiu de rellançar l’economia del municipi. Així, el consistori ha invertit 100.000 euros en aquesta campanya que pretén tenir un impacte econòmic a la ciutat de 300.000 euros. Es tracta de bons descompte per als consumidors. Les persones interessades podran obtenir 20 euros de descompte, repartits en 4 de Bons de 5 euros cadascun. Els Bons tindran una caducitat de 15 dies des del moment que es sol·licitin i caldrà mostrar-los a l'establiment.

Cada Bo es podrà gaudir per una compra mínima de 15 euros. És a dir, un Bo serà per a una compra mínima de 15 euros, 2 Bons per a una compra mínima de 30 euros, 3 Bons per a una compra mínima de 45 euros i 4 Bons per a una compra mínima de 60 euros. Els establiments aplicaran els descomptes en el moment de la compra introduint el codi QR en una App i posteriorment rebran l'import dels Bons justificats.

La campanya, adreçada tant a la ciutadania de Cambrils com a visitants, compta amb el suport de la Cambra de Comerç de Reus, que serà l'encarregada de comprovar les justificacions dels bons i gestionar el seu pagament.

Notícies relacionades