Salou vol tenir més ingressos a partir de l'IVA que generi

L'alcalde del municipi va fer aquesta proposta a la jornada SOLYTUR, on es trobava la ministra de Turisme

Foto de la ministra i dels alcaldes participants a SOLYTUR. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Salou

L'alcalde de Salou va posar de manifest la necessitat de connectar Salou amb l'eix central del Corredor, mitjançant un tram amb doble ample de via.

Els municipis turístics haurien de rebre una part de l’IVA que generen. Aquesta és la proposta que l’alcalde de Salou, Pere Granados, va fer en el marc de la jornada SOLYTUR de Madrid en la qual hi va assistir la ministra de Turisme, Reyes Maroto. Granados va destacar la necessitat de finançar-se amb els diners procedents d’aquest impost però que no estigui basat en incrementar la pressió fiscal als ciutadans, ciutadanes i empreses.

L’alcalde de Salou va posar de manifest la necessitat de connectar Salou amb l'eix central del Corredor, mitjançant un tram amb doble ample de via. També va destacar la recuperació, protecció i promoció d'espais naturals com el litoral, i va demanar que l'Autoritat Portuària de Tarragona se sumi a aquest procés i obri l'espai públic tancat, de la seva titularitat.

Granados va manifestar, també, que "els fons europeus Next Generation són fonamentals per finançar els nostres plans estratègics de transformació i renovació; per avançar cap a un model sostenible, digital eficient i inclusiu; que impulsin la reactivació econòmica, la competitivitat de la destinació i beneficiïn, també, els residents i la seva qualitat de vida".

Notícies relacionades