Dos vols setmanals uniran Reus i Eivissa aquest estiu

L'operador d'aquesta connexió aèria serà la companyia Air Nostrum

Una imatge de l'interior de la terminal de l'aeroport de Reus. FOTO: ACN.
Redacció / Reus

L'aeroport de Reus tindrà, també, des de finals de juny, dos vols setmanals amb Palma de Mallorca i altres dos vols per setmana amb Menorca, operats per la companyia Volotea.

L’aeroport de Reus tindrà una connexió aèria amb Eivissa aquest estiu. La companyia Air Nostrum operarà dos vols setmanals a l’illa en una ruta que ha estat possible gràcies al resultat del treball conjunt de la taula estratègica de l'aeroport de Reus, que compta amb l'impuls del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona. La connexió entre l'aeroport de Reus i Eivissa s'estrenarà el proper 22 de juny i mantindrà dos vols setmanals fins a l'11 de setembre.

L'Aeroport de Reus disposarà aquest estiu d'un total de quatre noves connexions. A més dels dos vols setmanals a Eivissa que avui s'han anunciat, la companyia Binter enllaçarà amb Gran Canària amb dos vols setmanals durant tot l'any. L'aeroport de Reus tindrà, també, des de finals de juny, dos vols setmanals amb Palma de Mallorca i altres dos vols per setmana amb Menorca, operats per la companyia Volotea.

Notícies relacionades