Startsud Studio engega el seu primer programa de creixement amb dues startups de gran potencial

Thy-Lab i Need Car Help han estat seleccionades per al Growth Bootcamp, un procés de quatre mesos orientat a aconseguir una ronda de finançament

D’esquerra a dreta: Sergei Savchak i Marta Sol de Need Car Help; Fèlix Gol de Thy-Lab; i Miquel Àngel Mora, un dels socis d'Startsud.
Redacció / Reus

Startsud Studio es va presentar en societat el passat mes de setembre com el venture builder de la Catalunya Sud, una plataforma de creació de negocis digitals que combina idees, talent, acompanyament i capital inicial per impulsar noves startups i que engega ara el seu primer programa de creixement: el Growth Bootcamp, una iniciativa fruit de l'experiència acumulada dels seus socis. Del programa se'n beneficiaran Thy-Lab i Need Car Help, dos projectes amb gran potencial.

Els fundadors d'Startsud Studio han creat, escalat i venut deu startups en els útims vint anys i compartiran l'experiència dels seus èxits i fracassos amb Need Car Help i Thy-Lab. El Growth Bootcamp és un programa intensiu de quatre mesos que busca preparar les startups seleccionades per escalar el seu model de negoci amb l'impuls final d'una ronda d'inversió. Cada empresa compta amb un mentor per acompanyar el seu procés de creixement i amb el seguiment de l'Advisory Board que formen els cinc socis d'Startsud Studio.

Durant setze setmanes les startups participants treballaran amb un equip de professionals que seguint la metodologia Lean Startup desenvoluparà un programa adaptat a cada empresa amb l'objectiu de passar del seu model de negoci actual a una versió evolucionada, escalable, amb facturació creixent i mètriques atractives pels inversors. Need Car Help i Thy-Lab han estat seleccionades per participar al Growth Bootcamp d'Startsud després d'un procés de selecció que ha descartat el 96% de les empreses candidates.

El proper mes d'octubre Startsud Studio tancarà el seu primer Growth Camp amb una jornada de presentació de projectes a inversors que busca enfortir l'ecosistema emprenedor de la Catalunya Sud. Des de la seva fundació el passat mes de setembre Startsud ha creat dues noves companyies digitals (WeAreDecor.com & BonusBank.eu).

LES EMPRESES SELECCIONADES

NEED CAR HELP. Fundada fa pocs mesos per Marta Sol i Sergei Savchak, dos joves emprenedors que volen aportar seguretat i confiança a la compra de vehicles de segona mà. Need Car Help ha desenvolupat un sistema que permet certificar, de forma fàcil i ràpida, l'estat i el valor d'un vehicle a qualsevol lloc d'Espanya i en pocs minuts. Després d'haver validat la seva proposta de valor l'empresa prepara un ambiciós pla de creixement per situar-se com a líder en aquest nou servei.

THY-LAB. És el projecte emprenedor de Fèlix Gol, una iniciativa que vol posar en valor els centenars de milers de treballs finals de grau (TFG) i treballs finals de mâster (TFM) que s'elaboren cada any a les facultats i escoles de negoci d'arreu de l'Estat espanyol. Thy-Lab és un marketplace que permet posar en contacte empreses i alumnes perquè les primeres puguin resoldre reptes reals i els segons puguin treballar sobre casos tangibles amb el suport de l'empresa.

Notícies relacionades