Torna l’ExpoFira KmO a FiraReus

Fins diumenge els assistents podran optar a comprar un dels més de 500 vehicles exposats amb descomptes de fins al 40%

Redacció / Reus

Del 10 al 13 de juny, torna l'ExpoFira Km0 a Fira Reus. Dijous es va inaugurar amb la presència de l'alcalde de Reus, Carles Pellicer, i representants de NIMA Grup d'Automoció. També hi van assitir la regidora Teresa Pallarès; el regidor Daniel Rubio; el director de Fira Reus Events, Eduard Vicente; el gerent de Redessa, Albert Boronat; i el Sr. Joan NIcolàs, propietari del grup NIMA Automoció, organitzador de l'ExpoFira.

Durant 4 dies, té lloc una nova edició de l'exposició de km0 més gran del territori i Fira Reus torna a ser l'espai triat per oferir aquesta exposició única i exclusiva. A més, es tracta de la primera fira d'automoció que es fa al territori des de començar la pandèmia al març del 2020. L'Expofira Km0 ha sigut tot un èxit des de la seva inauguració el 2018. En un espai de més de 6.000m2 hi haurà uns 500 vehicles quilòmetre zero i de gerència amb descomptes de fins un 40%.

Així doncs, els concessionaris que formen part de l'organització (Tarraco Center, Augusta Car, Nikko Center, Vilamòbil Audi i Volkswagen, Diselauto Tarraco i Full Traction), junt amb la marca de vehicles d'ocasió del grup, Autokolecció, oferiran una amplíssima gamma de vehicles matriculats de menys de 2 anys.

Es podran trobar opcions per a tots els públics: des d'aquells que busquen una oportunitat fins els que volen un vehicle Premium a un preu més assequible. Utilitaris, berlines, familiars, esportius, furgonetes i vehicles 4x4 amb fins un 40% de descompte. Absolutament tots els vehicles que hi haurà a l'Expofira estan revisats i garantits.

També es podran trobar vehicles sostenibles de totes les marques que hi seran presents, des de vehicles híbrids a vehicles 100% elèctrics. I els amants de l'aventura i els viatges, podran escollir el seu vehicle Camper. L'horari d'obertura de la fira serà de 10h a 21h i l'entrada és gratuïta.

Un espai segur

Per tal d'assegurar un espai lliure de COVID, l'organització ha adoptat una sèrie de mesures de seguretat, higiene i prevenció: control i limitació de l'aforament, desinfecció i neteja constant dels vehicles i zones comuns, millora de sistemes de ventilació, circuits marcats per a procurar una correcta circulació dels assistents i mantenir les distàncies de seguretat, punts d'higienització en tots els estands, etc.

Notícies relacionades