Marta Domènech, presidenta de l’AEHT, nomenada directora general de Turisme de Catalunya

Agafa el relleu del també tarragoní Octavi Bono, que exercia el càrrec des de 2019

Redacció / Tarragona

Marta Domènech, empresària de Falset dels sectors de l’allotjament i la restauració que fins ara ocupava el càrrec de presidenta de la Federació d'Hostaleria de la Província de Tarragona i de l'Associació Hotelera de la Província de Tarragona, ha estat nomenada Directora General de Turisme de Catalunya al Consell de Govern de la Generalitat d’aquest dimarts. Substitueix en el càrrec al també tarragoní Octavi Bono, que ocupava el càrrec des de 2019. 

Marta Doménech és gerent de l'Hotel Hostal Sport; membre de la junta de Priorat Enoturisme, vicepresidenta de PIMEC Tarragona; membre de la Junta del Racc Catalunya i Patrona de la Fundació La Pedrera, entre altres. "He trepitjat molt terreny. No em fa por treballar; sóc pencaire i crec que podem fer moltes coses. Assumeixo aquesta oportunitat amb molt de respecte, il·lusió i ganes d'aprendre", ha assegurat Marta Domènech. 

El nomenament fa que Marta Domènech hagi de renunciar al càrrec de presidenta de l'AEHT, entitat a la que seguirà connectada. "Ho faré des d'una altra posició, però amb la mateixa atenció i amb els millors desitjos per una família de la que formo part des de fa més de 10 anys, com a sòcia i com a presidenta".

Notícies relacionades