L’AEQT i el Nàstic renoven l’acord de col·laboració

La patronal química renova la seva condició de soci del Club Empresa

Redacció / Tarragona

L'Associació Empresarial Química de Tarragona i el Gimnàstic de Tarragona signen la renovació de l'acord que els uneix per aquesta temporada 2021-2022 a la Primera RFEF. D'aquesta manera, l'AEQT es manté com a soci del Club Empresa reafirmant el compromís amb l'entitat grana.

El president de l'AEQT, Rubén Folgado; i el president del Nàstic, Josep Maria Andreu, han estat els encarregats de segellar aquest nou acord sobre la gespa del Nou Estadi. Folgado ha destacat que "a l'AEQT compartim sinergies de les empreses que la conformen i també cooperem amb les entitats referents del territori com ho és el Gimnàstic de Tarragona. Aquest tipus d'acord ens beneficia al conjunt de la societat tarragonina".

Per la seva part, Josep Maria Andreu ha apuntat que és "una satisfacció renovar l'acord amb l'AEQT perquè representa el sector químic del Camp de Tarragona i Terres de l'Ebre. El seu suport juga un paper destacat pel futur de l'entitat, ja que ratifica la feina que estem fent".

L'Associació Empresarial Química de Tarragona (AEQT) es va constituir l'any 1977 amb l'objectiu de representar el conjunt del sector químic del Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre, el més important del sud d'Europa. Actualment, l'AEQT la formen 33 companyies de referència del sector químic a nivell internacional, instal·lades als polígons Nord i Sud de Tarragona i amb presència als municipis de Tarragona, la Canonja, Reus, Vila-seca, Constantí, el Morell, la Pobla de Mafumet, Perafort-Puigdelfí, Tortosa i Flix.

Notícies relacionades