La Cambra de Reus i Caixa d’Enginyers signen un acord per oferir vies de finançament a les empreses

Els serveis de l’entitat assessoraran a les empreses sobre les millors fórmules financeres

Redacció / Reus

Caixa d'Enginyers i la Cambra de Comerç de Reus han signat un conveni de col·laboració a través del qual les empreses de la demarcació de la Cambra podran sol·licitar finançament a la cooperativa de crèdit mitjançant els productes financers de l'entitat. D'aquesta manera, la Cambra de Comerç de Reus es compromet a posar en contacte les empreses que ho sol·licitin amb Caixa d'Enginyers.

En un context en el que és especialment necessari per a les empreses trobar línies de crèdit i serveis que permetin tant el finançament de les vendes i productes, com l'accés a nous mercats i la incorporació de noves tecnologies que els ajudin a assolir una millor competitivitat, la Cambra de Comerç de Reus esdevindrà l'antena territorial per a captar possibles necessitats empresarials i, aquestes, seran analitzades per Caixa d'Enginyers.

En aquest sentit, la cooperativa de crèdit oferirà un assessorament personalitzat, a través d'un equip especialitzat, que donarà suport a la viabilitat econòmica de les operacions i analitzarà les empreses sol·licitants per oferir un finançament adequat a la seva estructura. Un dels objectius de Caixa d'Enginyers és que la limitació de recursos no impedeixi el desenvolupament òptim de les empreses que formen part de la massa social. És per això que ofereixen moltes possibilitats de finançament, com són els préstecs ECO, la línia ICO, les línies de garantia SGR o suport financer per complementar les recentment creades ajudes europees Fons Next Generation, l'obtenció de les quals requereix d'un estudi i una tramitació molt específica.

Jordi Just, president de la Cambra de Comerç de Reus, declara que "El gran objectiu de la Cambra és donar una resposta immediata a les necessitats de les empreses a les que representem. I aquest servei resum, en essència, aquesta voluntat on l'empresa i els seus assessors requereixen d'una atenció immediata i personalitzada". Per la seva banda, Joan Cavallé, director general de Caixa d'Enginyers, ha assenyalat que "Estem molt satisfets d'haver signat aquest acord en un moment en el que el teixit empresarial necessita recuperar les esperances per impulsar l'economia i créixer de nou. El nostre equip especialitzat assessorarà als agents econòmics i empresarials de la demarcació de Reus que ho sol·licitin amb la voluntat de millorar el desenvolupament i la competitivitat de les empreses".

Notícies relacionades