La Cambra de Comerç de Reus celebra una reunió del seu Comitè Executiu a Cambrils

A la reunió hi ha participat l’alcalde de Cambrils, Oliver Klein, i s’han abordat diverses qüestions d’interès econòmic local

Redacció / Cambrils

El Comitè Executiu de la Cambra de Comerç de Reus s'ha reunit a Cambrils. A la trobada hi ha participat l'alcalde de Cambrils, Oliver Klein, i el regidor de Promoció Econòmica, Juan Carlos Romera. La trobada ha servit per debatre sobre qüestions.

La trobada, que ha tingut lloc aquest matí a la Torre del Llimó, ha servit per tractar diferents temes d'importància econòmica per a Cambrils i de com la Cambra de Reus s'implica en tots aquests projectes. A més, també s'ha parlat de les infraestructures actuals com la carretera de la Misericòrdia i el Polígon Belianes i de com millorar-les per tal de fer més competitiva l'economia de Cambrils i el territori.

A la reunió hi han assistit, com a membres de la Cambra però també com a empresaris cambrilencs, el president de la Federació d'Empresaris de Cambrils (FECAM), Victorià Luque; la presidenta de la Federació Empresarial d'Hostaleria i Turisme de Tarragona Província (FEHT), Berta Cabré, i el representant de la Unió de Botiguers, Dani Ortiga.

La Cambra de Comerç de Reus, que enguany celebra els seus 135 anys, disposa d'un punt d'atenció a la Torre del Llimó de Cambrils que va començar a funcionar el maig passat, coincidint amb la primera edició dels Bons Cambrils, ja que la institució s'encarrega de la gestió tècnica de la campanya i la relació amb els establiments.

Notícies relacionades