El segon Speed Dating del TIC Sud reuneix més de 300 joves amb formació tecnològica a Reus

Tretze empreses han interactuat amb els aspirants a integrar-se professionalment al sector TIC de les comarques tarragonines

Redacció / Reus

L'edició 2021 del Speed Dating s'ha celebrat aquest dimecres 1 de desembre en format presencial a l'Auditori de Fira Reus. Tretze empreses han tingut l'oportunitat de presentar-se davant els més de 300 assistents a la jornada. Tots ells han pogut també conversar de manera directa sobre les oportunitats laborals a les empreses participants.

Més de 300 joves amb formació tecnològica han assistit a la segona edició del Speed Dating del sector tecnològic organitzat pel Clúster TIC Catalunya Sud. La jornada, celebrada a Fira Reus, ha comptat amb la participació de tretze empreses tecnològiques de les comarques de Tarragona. Les empreses han tingut vuit minuts per presentar-se davant l'audiència i apuntar quins perfils busquen per cobrir les vacants als seus equips.

Posteriorment, tots els assistents han tingut l'oportunitat de conversar amb els representats de cada empresa per ampliar informació i entregar els seus currículums de manera directa. El perfil majoritari dels assistents era el de joves en cerca activa de feina o que estan acabant els estudis i provenen de cicles mitjans, superiors o la universitat.

El Clúster TIC Catalunya Sud valora molt positivament el desenvolupament de la jornada, que té com objectiu principal fomentar el contacte directe entre empreses i professionals en cerca de feina. D'aquesta manera, s'aconsegueix contribuir a que les empreses cobreixin les seves vacants i es facilita l'accés al món laboral del talent jove. Tot plegat, busca enfortir el sector tecnològic del territori. En aquest sentit, el president del Clúster TIC Catalunya Sud, Pablo Mazón, ha ressaltat que "hi ha hagut un molt bon feedback i la jornada ha estat molt profitosa, tant per les empreses que hi han participat com pels alumnes que han decidit venir".

Per la seva banda, la regidora d'Economia, Coneixement i Habitatge de l'Ajuntament de Reus, Teresa Pallarès, ha destacat que la tasca del TIC Sud en l'àmbit de la formació tecnològica i al servei de les empreses del sector al territori. "Esteu fent molt bona feina", ha dit Pallarès.

Les empreses participants en aquesta edició del Speed Dating han estat Ctaima, ClearPeaks, Global Technology, Grupo Castilla, ICC Broadcast, Magnore, Movertis, Nemon Intelligence in Business, Studiogenesis, T-Systems, Viajes para ti, Viewnext i Xipset.

Notícies relacionades