Els vins de 14 cellers cooperatius catalans, a la venda a través de la botiga online viniscoop.com

La plataforma de vins sostenibles i de proximitat arrenca amb el focus posat a la campanya de Nadal

Redacció / Reus

S'ha presentat formalment el nou portal de venta online viniscoop.com, la botiga especialitzada en vins sostenibles i de proximitat. La principal particularitat d'aquest portal és que ofereix vins elaborats per 14 cellers cooperatius catalans. El portal engega motors de cara a Nadal, oferint diverses promocions i descomptes de cara a aquesta campanya.

La presentació s'ha dut a terme a l'Estació enològica de Reus, amb la presència d'algunes de les cooperatives que participen en el projecte i que han brindat pel seu èxit. Viniscoop.com aposta pel producte cooperatiu. Segons els impulsors d'aquesta iniciativa, això implica comprometre's amb uns valors concrets com la proximitat, l'autenticitat, i la sostenibilitat social, econòmica i mediambiental.

La meitat del vi que s'elabora a Catalunya està fet per cooperatives i aquest sector representa la feina de 8.000 famílies d'agricultors. És un sector dinàmic i que ofereix propostes d'una gran qualitat. Un 60% dels vins del catàleg de la web tenen algun tipus de premi o puntuació. La botiga online viniscoop.com ofereix un catàleg seleccionat on es poden trobar vins, caves, i també vermuts, moscatells, rancis i vins dolços. Inclou marques icòniques com Somdinou, Perlat, Llàgrimes de Tardor, Castell d'Or, Missenyora, Adernats... i moltes d'altres que mereixen ser descobertes. A més els impulsors del projecte preveuen ampliar el catàleg progressivament amb la incorporació de nous vins i cellers.

Així doncs Viniscoop.com es caracteritza per oferir qualitat, a través d'un catàleg ben seleccionat, per oferir proximitat i sostenibilitat, un alt nivell de servei al client i una compra còmoda i segura. A més, les descripcions dels vins són especialment riques, així com les propostes de maridatge, per a fer reviure a l'usuari la història que hi ha darrere de cada vi. Durant l'acte de presentació també s'ha exposat la voluntat dels promotors del projecte d'obrir mercats i de començar a exportar a alguns països europeus en les properes setmanes

Notícies relacionades