Neix la Comunitat REDESSA per fomentar la connexió entre les empreses i el creixement professional

El programa de serveis i activitats es posarà en marxa el gener de 2022

La consellera delegada de REDESSA, Teresa Pallarès, durant la presentació de la Comunitat REDESSA.
Redacció / Reus

REDESSA ha presentat el nou programa d'activitats i serveis a través del qual es fomentarà la interacció i la connexió entre els professionals de les empreses instal·lades: la Comunitat REDESSA.  

Als centres de REDESSA treballen cada dia uns 1.300 professionals, en 150 empreses. La creació de la Comunitat REDESSA és un pas més per fomentar els espais de col·laboració on establir contactes i detectar noves oportunitats de negoci. Tal com ha explicat la regidora d'Economia, Coneixement i Habitatge i consellera delegada de REDESSA, Teresa Pallarès, "volem potenciar que les empreses instal·lades siguin una referència per a la resta de la Comunitat REDESSA, generant més sinèrgies i donant eines que facilitin el seu creixement".

La Comunitat REDESSA treballa amb el principi "Compartir és la clau de l'èxit", per això, amb l'inici del nou any estan previstes jornades professionals centrades en aspectes jurídics, econòmics, de comunicació, comercials, etc. que volen ser un espai d'intercanvi d'experiències. Els membres de la Comunitat, també podran participar en les sessions formatives de les pròximes edicions de la Incubadora TIC i de l'Innolab, les quals compten amb mentors de primer nivell en l'àmbit de la innovació i el creixement empresarial a través de les noves tecnologies.

Ser membre de la Comunitat REDESSA també comportarà tenir accés exclusiu a plataformes especialitzades en Blockchain, ciberseguretat, 5G o intel·ligència artificial; i en dinàmiques per fomentar la productivitat i les metodologies àgils i innovadores a l'empresa. Com ha assegurat la consellera delegada durant la presentació, "tenim el talent de les persones que venen cada dia als nostres centres a treballar i volem potenciar-lo oferint noves oportunitats per créixer".

Altres actuacions per fomentar aquesta interacció i connexió, seran l'organització d'afterworks i meetups, sempre que la situació sanitària ho permeti.

També es programaran activitats vinculades al temps de lleure: visites culturals en col·laboració amb Reus Promoció, sortides esportives, etc, amb la finalitat de fomentar un contacte més informal, i de complementar l'oferta de la Comunitat REDESSA.

En paral·lel, des de REDESSA s'està treballant en l'adequació de les instal·lacions, per crear un entorn que faciliti la col·laboració i s'adapti a aquestes noves dinàmiques. Així, s'estan millorant les zones de descans de l'exterior dels edificis, s'instal·laran noves pantalles informatives, fonts d'aigua als espais de menjador, punts de rebuda de missatgeria, i es crearan nous espais per a aparcaments de bicicletes i patinets elèctrics.

Notícies relacionades