Victor Perales, nou president de l'AEH Reus

Agafa el relleu de Xavier Salvat després de quatre anys de dedicació al sector

Redacció / Reus

Víctor Perales, és ja el nou president de l'Associació d'Hostaleria de Reus; substituint al president sortint Xavier Salvat, qui durant quatre anys, ha exercit com representant del sector a la capital del Baix Camp. Víctor Perales, ha estat vinculat a l'hostaleria des de l'any 1988 i amb divuit anys ja va muntar el seu primer bar. Una persona que ha estat sempre vinculat al món associatiu i al treball col·lectiu, seguint la màxima "units tenim més força".

Amb aquesta renovació, la Federació AEHT comença un període de relleus en les presidències locals i comarcals creades la passada legislatura. Actualment la Federació compta amb 17 associacions arreu de la província, les quals representen, defensen i promocionen els establiments d'hostaleria del seu territori.

En el cas de la capital del Baix Camp, Víctor Perales ha agafat el relleu de Xavier Salvat, agraïnt, en primer lloc, "el treball realitzat pel Xavi, tenint en compte la situació de pandèmia que el va obligar a picar molta pedra per poder engegar l'associació" i destacant que "seguirem treballant per consolidar la feina feta fins ara, fent créixer les jornades, els associats i els serveis que els hi oferim per poder seguir posicionant Reus com una de les millors ciutats gastronòmiques de la província"

Durant aquests quatre anys, Xavier Salvat i el seu equip, han organitzat múltiples jornades gastronòmiques amb la complicitat de Reus Promoció i de diversos patrocinadors i institucions com les jornades del Bolet, Tapa Reus o les Jornades Gastronòmiques de l'oli DOP Siurana.

Durant el canvi de presidència, Francesc Pintado, president de l'AEHT, ha agraït a l'expresident, la gran feina feta fins al moment regalant-li la jaqueta de cuina de l'AEHT. Xavier Salvat ha volgut traslladar un missatge de suport i confiança pel nou president per "la bona feina que estic segur durà a terme, per tal de seguir promocionant i defensant els hostalers de la ciutat". Xavier Salvat i la seva junta van constituir l'AEH Reus l'any 2018 integrant el Gremi de Restauració de Reus per tal de cohesionar i enfortir el sector.

Notícies relacionades