Tretze start-ups de la Incubadora TIC inicien les mentories personalitzades

Els projectes es preparen ara per presentar les seves propostes a potencials inversors, durant el Demo Day

Agència de Ciberseguretat de Catalunya / Albinyana

Tretze de les quinze startups que van començar la tercera edició de la Incubadora TIC accediran a les mentories personalitzades, després d'haver finalitzat el bootcamp formatiu que s'ha dut a terme durant el mes d'abril i part de maig. Durant 7 sessions s'ha valorat l'enfocament dels seus projectes i s'ha revisat l'encaix al mercat dels productes i serveis que ofereixen les startups, la seva proposta de valor, les opcions de monetització i la seva estratègia digital, entre d'altres.

Com a resultat, els participants han definit diferents models de negoci que seguiran analitzat mentre duri el programa de la Incubadora TIC. En aquest sentit, tots els projectes treballen ara una campanya per confirmar l'enfocament i aconseguir generar interès i/o les primeres vendes.

Entre els mesos de juny i setembre, els CEO de les diferents startups podran analitzar els seus projectes de manera personalitzada a través de les sessions amb els mentors que se'ls haurà assignat. A més, tindran una última jornada formativa el 7 de juny per parlar d'estratègies comercials i comunicatives. L'objectiu és definir el One Pager: un resum d'una pàgina amb les claus del projecte.

El programa de la Incubadora TIC finalitzarà amb el Demo Day, que es durà a terme a finals d'octubre i durant el qual, les startups podran presentar els seus projectes davant de potencials inversors.

La Incubadora TIC de REDESSA és un servei d'incubació i acceleració de projectes de base tecnològica, escalables i amb potencial de creixement. Aquest programa d'incubació de REDESSA està obert durant tot l'any i s'hi pot accedir a través de la web www.redessa.cat, el correu incubadora(ELIMINAR)@redessa.cat, o bé trucant al telèfon 977 300 304.

Notícies relacionades