Marina Cambrils preveu superar el seu rècord de clients aquest estiu

Les reserves anticipades de lloguer d’embarcacions indiquen un augment significatiu de visitants, especialment del mercat internacional

Redacció / Cambrils

Marina Cambrils es prepara per a una temporada d'estiu prometedora amb previsions de creixement i un augment significatiu en l'afluència de turistes. Després d'un any 2023 que va superar les expectatives, la marina preveu continuar aquesta tendència positiva durant la temporada d'estiu de 2024.

Segons les dades recollides, la Costa Daurada espera una ocupació hotelera mitjana d'entre el 80% i el 90% durant els mesos de juliol i agost, amb un augment destacable del turisme procedent de França, Bèlgica, Països Baixos, Irlanda, Regne Unit, Alemanya i Andorra. Aquests turistes han mostrat un interès creixent per les destinacions costaneres de la regió, i es preveu que les reserves de darrera hora continuïn sent una tendència significativa, ja que poden generar variacions en les previsions a mesura que s'apropin les dates.

Per aquesta temporada, Marina Cambrils compta amb una amplia oferta de serveis nàutics, accessibles per a tothom. Els visitants podran gaudir d'activitats com el lloguer d'embarcacions sense necessitat de titulació, llanxes, velers i catamarans amb o sense patró, esports nàutics com el parasailing, sortides de pesca, excursions amb motos d'aigua guiades a la cova del Llop Marí i/o el Cap Salou, a més de poder realitzar altres activitats que de manera divertida i fàcil busquen apropar al públic l'esbarjo nàutic. Amb aquesta oferta de serveis, Marina Cambrils busca brindar una experiència única i enriquidora per als turistes que volen descobrir la Costa Daurada i les Terres de l'Ebre des d'una perspectiva diferent.

Antoni Subirana, gerent de Marina Cambrils, destaca l'interès creixent en la marina i els esports nàutics: "Estem molt satisfets amb l'augment de reserves i l'interès generat durant la temporada anterior. Marina Cambrils té un gran potencial per fomentar l'activitat nàutica i atraure un turisme de qualitat, oferint experiències inoblidables tant a famílies com a grups d'amics."

Pioners del xàrter

Concebuda com una marina pionera a Catalunya, Marina Cambrils ofereix una proposta multiservei, tant de lloguer com de titulacions nàutiques, de la mà de diferents operadors que es sumen per oferir els seus serveis a la Costa Daurada.

La infraestructura de Marina Cambrils, amb 45 amarratges, està preparada per acollir una àmplia varietat d'embarcacions de fins a 15 metres d'eslora. A més, de comptar amb l'acreditació de la marca Multihull Friendly Marinas, un distintiu que certifica la seva capacitat per acollir catamarans i trimarans en condicions econòmiques especials adaptades a les necessitats d'aquest tipus d'embarcacions.

Marina Cambrils es reafirma com un centre de serveis nàutics operatiu els 365 dies de l'any, amb l'objectiu de desestacionalitzar el turisme. Durant la temporada hivernal passada, la marina va continuar oferint lloguer de llanxes i velers, així com formacions per obtenir titulacions nàutiques oficials com el Patró/ona de Navegació Bàsica (PNB) i el Patró/ona d'Embarcació d'Esbarjo (PER), obtenint així un total de 45 inscripcions més respecte de l'any 2022. Tot i que la demanda és més alta a l'estiu, aquests serveis estan disponibles tot l'any per a tots aquells que desitgin gaudir del mar.

Notícies relacionades