Redessa 1 inaugura les obres de remodelació amb una inversió de 75.000 euros

És l'actuació de millora més important en aquest edifici des de la seva creació l'any 1993

L'alcalde de Reus i el regidor de Promoció Econòmica a Redessa 1. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Reus

Les obres de remodelació de les instal·lacions de Redessa 1 al Camí de Valls 81-87 de Reus s'han inaugurat oficialment aquest dimecres al matí. L'edifici, que va començar a funcionar l'any 1995, ha viscut la inversió més important des de la seva creació, amb un pressupost de més de 75.000 euros que han servit per portar a terme diverses millores.

Entre les actuacions efectuades a l'edifici destaca la creació d'un nou menjador a l'espai on estava situada la sala d'Aactes, que es manté en un espai més reduit, passant de 200 a 50 places. La nova zona de menjador disposa d’una zona de vending i cafeteria i també un espai amb cuina office amb pica, nevera i microones i 17 taules i 60 cadires.

L'altre aspecte a destacar de la remodelació és la millora del hall d'entrada, que s'ha habilitat com a espai creatiu, seguint el model de l'edifici Tecnoparc. Així, aquesta zona vol ser un espai de reunions on es fomenti el treball de networking i la creativitat a partir d'un espai informal amb graderies, sofàs i seients on treballar d'una manera més relaxada.

La remodelació té l’objectiu de fomentar el treball de networking i la creativitat a partir d'un espai informal

L'alcalde de Reus, Carles Pellicer, ha afirmat durant la inauguració de les obres de millora que “REDESSA desenvolupa diferents línies de treball amb la finalitat d'assessorar i acompanyar els nous emprenedors a fer realitat la seva idea de negoci i amb aquesta remodelació ho podran fer en unes instal·lacions de primer nivell, obertes al treball col·laboratiu entre les diferents empreses instal·lades”.

El regidor de Promoció Econòmica i conseller delegat de Redessa, Marc Arza, ha assegurat que “amb aquesta remodelació ens fixem com a objectiu arribar durant el pròxim any al 75% d'ocupació a REDESSA 1, potenciant el lloguer d'espais destinats a emprenedors”. Ara per ara l'ocupació del centre d'empreses se situa ja al 66%.

Altres millores realitzades en aquest centre d'empreses són la pintura de tots els despatxos disponibles a la primera planta de l'edifici -actualment n'hi ha 12- i la millora del paviment d'aquesta planta pintant, polint i envinil·lant el paviment, en funció del que hi havia a cada zona. Pel que fa a aquests 12 despatxos, s'engloben en la campanya de promoció "Surt de l'Ou", amb preus de 99 € al mes pels despatxos i 149 € al mes pels locals de la planta baixa.

La millora de les instal·lacions elèctriques, amb el canvi del quadre elèctric i la implantació de llums LED a tot l'edifici són altres accions realitzades amb la voluntat de reduir el consum i millorar el servei a les empreses instal·lades al centre. Per acabar, algunes accions menors han estat també la millora de la jardineria i la senyalització i cartelleria de l'edifici.

Amb aquesta inversió Redessa fa una actualització de les instal·lacions del centre d'empreses del Camí de Valls per tal d'assimilar-lo al del Tecnoparc, homogeneïtzant-ne els serveis més bàsics. Actualment a les instal·lacions de Redessa 1 hi ha instal·lades 54 empreses i hi treballen unes 150 persones.

Notícies relacionades