Mig centenar d'exportadors participen al tercer Simposi sobre Àfrica de la Cambra

Angola ha estat el país convidat

Els participants, aquest dijous a l'Hotel AC Tarragona. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Tarragona

Una cinquantena d'exportadors han participat a la tercera edició del Simposi sobre l'Àfrica de la Cambra de Tarragona, amb Angola com a país convidat.

Després de tres anys amb dificultats per la caiguda dels preus del petroli, l’ens cameral de Tarragona considera que ara és el moment de tornar a dirigir l’estratègia d'internacionalització cap a Angola, una de les economies amb més potencial de la regió.

En la sessió d’aquest dijous, han intervingut Sergi Vives, president de la Comissió d'Internacionalització de la Cambra de Tarragona; José Ignacio Pradas Poveda, director territorial de Comerç i d'ICEX a Catalunya; Núria Juan, coordinadora d'Àfrica Subsahariana d'Acció; Roberto Barros, director d'Internacionalització de la Cambra de Tarragona; Xavier Joia, director gerent de Gestexpert; Ismael Martín, global relationship manager África de CaixaBank; Raul Palmero, product manager en Garanties Internacionals i Formació i membre de la CCI-Cambra de Comerç Internacional; Paula Lisboa, representant comercial d'Angola a Espanya i Pedro Gomes, assistent bilateral de la Representació Comercial d'Angola a Espanya.

El tercer Simposi sobre Àfrica, que s’ha fet a l'Hotel AC Tarragona, s’ha dirigit a exportadors i també a empresaris interessats en els mercats africans. I com a la resta d'accions d'internacionalització de la Cambra, també s’ha convidat a emprenedors d'arreu de l'Estat.