Més de 400 assistents participen en una nova edició de Ficommerce

La fira de màrqueting digital de Reus s’ha centrat en els continguts a les xarxes socials i les tècniques d’engagement, entre d'altres temes

Una de les sessions del Ficommerce 2019.
Redacció / Reus

La jornada de màrqueting digital Ficommerce ha convocat avui a més de 400 persones, tots ells estudiants i professionals dedicats al màrqueting digital. El Clúster TIC, firaReus i ESIC organitzen aquesta sessió que ha començat a un quart de deu del matí i s'ha estès fins ben entrada la tarda.

El contingut proposat en aquesta edició ha girat al voltant de l'optimització dels continguts per a xarxes socials, les tècniques d'engagement amb el client, SEO, SEM, blockchaininbound màrqueting i chatbots, entre d'altres. Les conferències han estat impartides per professionals d'empreses com McCANN WorldGroup, Norwegian Airlines, Prestashop, Banc Sabadell i Freshly Cosmetics, entre d'altres.

Els tallers, conferències i taules rodones de Ficommerce s'han repartit en dos blocs diferenciats: un de més teòric, "Attract & Engage" i un altre amb un enfocament pràctic, "Sell & Convert". Els assistents han pogut triar a quins tallers o xerrades assistien sense haver d'escollir entre aquests dos enfocaments. La jornada ha comptat amb la col·laboració de la regidoria de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Reus i amb el patrocini de Beep i GLS.

Notícies relacionades