L'Ajuntament de Tarragona i Open Data Lab organitzen un taller per fomentar l'ús de dades obertes en el sector turístic, cultural i patrimonial

La jornada tindrà lloc aquest dijous a les instal·lacions de Tarragona Impulsa

Una de les darreres sessions que va organitzar Open Data Lab a Tarragona Impulsa. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Tarragona

Aquest dijous, 25 d'abril, a partir de les 9 del matí, la Sala Green de Tarragona Impulsa acollirà el taller “Les oportunitats de les dades obertes per al turisme, la cultura i el patrimoni”.

La cita, coorganitzada per l'Ajuntament de Tarragona i l'Open Data Lab de Tarragona, pretén difondre les oportunitats que suposa una correcta explotació de les dades obertes, un sector amb un gran potencial però que encara molts sectors no aprofiten. La jornada està adreçada a personal tècnic de l'Administració, tècnics d'empreses dels sectors, estudiants de turisme i emprenedors.

La jornada es divideix en tres ponències, de trenta minuts de durada cadascuna, que aniran a càrrec d'un especialista, i es tancarà amb un debat obert entre tots els assistents.

Jordi Calabuig, cap del Laboratori d'Innovació i Intel·ligència Turística o Lourdes Muñoz, presidenta d'Iniciativa Open Data, són dos dels ponents que hi participaran i que explicaran les oportunitats de les dades obertes als sectors turístic i cultural.

Notícies relacionades