Dow anuncia l’ampliació de capacitat de la seva planta de poliglicols de Tarragona

Amb aquesta inversió, la multinacional vol aprofitar l’increment de demanda d’aquests compostos, que s’utilitzen en la fabricació de productes de neteja i cosmètics

Els treballadors de la planta han celebrat l'anunci de la inversió.
Redacció / Tarragona

Dow ha anunciat avui que amliarà la capacitat de la seva planta d'alcoxilació de producció de poliglicols al Complex Industrial de Dow a Tarragona. Aquesta inversió s'emmarca en la política de la multinacional nord-americana de reforçar l'aposta pels segments que més creixen, com els relacionats amb la llar, la neteja industrial o la cura personal.

"La nova estructura de Dow, més centrada, àgil i orientada al mercat permet una col·laboració més estreta amb els clients i una resposta més ràpida a les oportunitats del mercat i a les seves necessitats de sostenibilitat", ha afirmat Ester Baiget, Business President del negoci de Dow Industrial Solutions. "Aquesta nova capacitat optimitza la nostra infraestructura existent per facilitar el creixement dels nostres clients. És un testimoni autèntic de la nostra dedicació i passió per buscar solucions que puguin beneficiar als nostres clients, als nostres mercats i a les comunicats en les quals vivim i treballem", ha afegit. Aprofitant les sinergies de la planta ja existent, Dow ha invertit en un nou reactor que permetrà augmentar la producció dels diferents graus de poliglicols, agents tensioactius especials i lubricants.

La versatilitat de la franquícia d'alcoxilació de Dow millora els components químics bàsics per, d'aquesta manera, produir ingredients segurs per a cosmètica, neteja domèstica i industrial, pintures i molts altres productes d'ús diari. Aquesta inversió ampliarà la producció de Dow de lubricants d'elevada qualitat, antiescumejants, agents tensioactius especials i etoxilats. Uns productes que s'adreçaran als mercats europeus, africans, i de l'Orient Mitjà i Àsia.

Notícies relacionades