L'Oficina Municipal de Turisme de Valls participarà el pròxim cap de setmana al Mercat d'Escapades a Catalunya que es farà a Barcelona

Es promocionarà, per primera vegada en una fira, el Museu Casteller, amb la projecció d’un audiovisual i la presentació del nou tríptic de l’equipament cultural

Una imatge del Mercat d'Escapades de l'any passat. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Valls

L'Oficina de Turisme de Valls participarà del 3 al 5 de maig al Mercat d'Escapades a Catalunya, una fira de turisme de proximitat organitzada per l'Agència Catalana de Turisme de la Generalitat, que presentarà a Barcelona un munt de propostes per gaudir de la natura, l'aventura, la cultura o el patrimoni que ens ofereix el territori català.

El Mercat d'Escapades, que enguany celebra la 5a edició, pretén incentivar els viatges de curta durada entre els catalans i és també una excusa perfecte per passar una bona estona en família participant en el grapat d'activitats, tallers i actuacions que s'hi han programat. A més, al mig del Mercat hi haurà una Àrea Gastronòmica on es podran degustar les receptes dels xefs dels hotels gastronòmics i dels col·lectius de cuina de Catalunya.

Valls tindrà un especial protagonisme al Mercat, amb un estand propi de l'Oficina Municipal de Turisme amb la marca Visita Valls on, a més de les rutes i actius turístics de la capital de l'Alt Camp, es promocionarà, per primera vegada en un entorn firal, Món Casteller, el Museu Casteller de Catalunya amb la projecció d'un l'audiovisual i l'edició d'uns tríptics sobre el nou equipament cultural.

L'estand de l'Oficina de Turisme de Valls oferirà en exclusiva, dissabte 4 de maig al migdia, un showcooking amb productes km0

L'estand de l'Oficina de Turisme de Valls oferirà en exclusiva, dissabte 4 de maig al migdia, un showcooking amb productes km0, únic al Mercat d'Escapades, a càrrec del president de l'Associació de Restauradors de Valls, Joan Mira, i del seu vicepresident, José García. A més, el propietari i enòleg del vermut Montseta, Lisard Bellod, s'encarregarà de maridar les especialitats de la cuina vallenca amb els diferents vermuts que elabora a Valls seguint la tradició familiar.

El Mercat d'Escapades es farà al Passeig Lluís Companys de Barcelona (entre l'Arc de Triomf i el Parc de la Ciutadella) i obrirà portes el divendres, 3 de maig, de les de 12:00 a les 21:00 hores, dissabte d'11:00 a 21:00 i diumenge d'11:00 a 19:00 hores.

Més d'un centenar d'empreses i entitats convertiran l'Arc del Triomf en un mercat d'experiències i el sector turístic català tindrà l'oportunitat de vendre directament a l'usuari les seves experiències i donar a conèixer al públic local les seves propostes turístiques, convertint-se en un veritable mercat d'experiències.

La diferència del Mercat d'Escapades respecte a un saló de turisme tradicional és que les empreses i entitats que hi participen venen la seva oferta directament al públic. Així, els visitants que durant el pròxim cap de setmana s'apropin fins a l'Arc de Triomf de Barcelona podran comprar in situ experiències turístiques diferents que els permetran descobrir la variada oferta turística de Catalunya.

Notícies relacionades