Sal·lustià Àlvarez, reelegit president del Consell Regulador de la DOQ Priorat

El nou mandat s'inicia amb el repte de consolidar la classificació dels vins i l'impuls per l'enoturisme

La nova junta de la DOQ Priorat. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Torroja del Priorat

Aquest dimarts s'ha constituït la nova junta del Consell Regulador de la DOQ Priorat, que ha reelegit a Sal·lustià Àlvarez (Porrera 1960), com a president del Consell Regulador de la DOQ Priorat. Àlvarez, viticultor i copropietari del celler Àlvarez Duran, té una llarga i dilatada experiència en la gestió de la Denominació d'Origen. La resta de membres que composen el ple aporten experiència i renovació, ja que una part important de la junta continua, mentre que s'hi han incorporat nous membres provinents de la candidatura d'Unió de Pagesos així com representants de cellers de la DO.

El nou mandat s'inicia amb el repte de consolidar la classificació dels vins de la DOQ Priorat que ja ha estat presentada als viticultors i celleristes i aquest cap de setmana es presentarà a prescriptors i periodistes internacionals durant el decurs d'Espai Priorat, que tindrà lloc divendres i dissabte a la Cartoixa d'Escaladei.

A més a més, una de les voluntats del nou equip és ampliar l'àmbit d'acció de la Denominació d'Origen Priorat envers l'enoturisme, amb la implicació dels Ajuntaments de les viles de la DO. Des del Consell es pretén forjar sinèrgies que englobin el sector del vi, restauradors, allotjaments i gestors culturals per a poder ofertar una potent proposta entoturística adreçada al mercat nacional i internacional.

Els membres del Consell 

Jordi Aixalà Jansana

Jordi Puxeu Vaqué

Jaume Balagué Vicent

René Barbier Ferrer

Salus Àlvarez Vidal

Joaquim Sabaté Camps

Àlvaro Palacios Muro

Miquel Torres Maczassek

Jordi Vidal Pardenilla 

Ricard Abella Rebull

Suplents

Josep Maria Montané Sànchez

Josep Barceló Cabré

Meritxell Pallejà Català

Maria Mercedes Juncosa

Christopher Cannan

Ricard Passanau

Josep Maria Tetas Josep

Josep Àngel Mestre Bessó

Jordi Castellet Rovira

Notícies relacionades