Tarragona acollirà el primer Centre de Recerca, Innovació i Transferència de Coneixement de Catalunya

S’ubicarà al Complex Educatiu i treballarà estretament amb els instituts Pere Martell i Cal·lípolis, especialitzats en FP

El conseller d'Educació, Josep Bargalló, i el conseller de Treball, Chakir El Homrani, durant la visita a l'Institut Pere Martell. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Tarragona

Els Departaments d'Educació i Treball posaran en marxa l'any que ve el primer Centre de Recerca Innovació i Transferència de Coneixement (CRITC) de Catalunya.

Estarà adreçat a potenciar la investigació vinculada a la Formació Professional i s'ubicarà al Complex Educatiu de Tarragona. El Centre de Recerca Innovació i Transferència de Coneixement l'han presentat aquest dimecres els consellers d'Educació i Treball, Josep Bargalló i Chakir El Homrani, a Tarragona, i han explicat que tindrà una relació molt estreta amb l'Institut Pere Martell i l'Institut Cal·lípolis, dos centres de referència en l'àmbit de la Formació Professional.

En principi no es construiran noves instal·lacions, ja que es pretén incrementar l'ús de les que ja hi ha al Complex Educatiu i Bargalló ha detallat que no hi haurà una partida pressupostària concreta perquè funcionarà amb personal que ja forma part del Departament.

Notícies relacionades