Els hotelers de la Costa Daurada i CaixaBank estudien com minimitzar el frau en la venda online

L’entitat financera reforça la seguretat en les transaccions electròniques

Una imatge de la jornada. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Vila-seca

Una cinquantena d'empresaris turístics de la Costa Daurada del sector hoteler i del càmping han participat a la jornada organitzada per CaixaBank Hotels&Tourism per analitzar com fer front al creixent frau en el pagament de reserves hoteleres efectuades mitjançant transaccions electròniques.

Durant la jornada, celebrada a l'Aula Magna de la Facultat de Turisme de la URV a Vila-seca, s'ha exposat que CaixaBank permet integrar la pasarel·la de pagaments ADDON Payments en els softwares dels hotelers, tant en el motor de reserves com en els channels managers (plataformes que apleguen les centrals de reserves), PMS (Property Management System) aplicacions de software que automatitzen les funcions de l'hotel i a les diferents aplicacions de contact center. Aquesta nova solució que aporta Comercia Global Payments, a disposició d'hotels i càmpings, permet treballar sota un entorn segur i inclou operacions de canvi de divisa que fan possible que el turista pagui amb la moneda del seu país d'origen.

La sessió ha comptat amb l'assistència de Pancho Pérez, responsable de la divisió hotelera de Comercia Global Payments, que ha exposat les diferents opcions per minimitzar el frau en la venda online de les reserves, millorar el rati de conversió i les novetats en la regulació de l'e-commerce que es produiran en els propers mesos.

La nova solució Comercia Global Payments permet al sector turístic treballar sota un entorn segur i inclou operacions de canvi de divisa

La jornada ha finalitzat amb una taula rodona amb la participació de tres partners tecnològics que CaixaBank ha integrat en la seva pasarel·la de pagaments: Mirai (com a motor de reserves), Prestige (com a motor, channel manager i PMS) i Alisys (com a contact center). La cloenda l’ha fet el responsable de CaixaBank Hotels&Tourism a la direcció territorial Catalunya de CaixaBank, Albert Pascual.

CaixaBank Hotels & Tourism va crear-se l'any 2008 per consolidar el lideratge de CaixaBank en el mercat turístic a través d'un nou model de proximitat amb les empreses i negocis hotelers.  Al 2018, l'entitat va concedir 2.200 milions d'euros de crèdit al sector hoteler, fruit en part dels acords que va signar durant amb més de 40 federacions i associacions hoteleres, com la Confederació Espanyola d'Hotels i Allotjaments Turístics (CEHAT).

Notícies relacionades