Laura Roigé, escollida per unanimitat presidenta de la Cambra pel període 2019-2023

Roigé ja ocupava el càrrec des de desembre de 2017 i ha estat l’única candidata en els comicis celebrats aquest mes a les cambres catalanes

Laura Roigé, amb la Consellera d'Empresa, i el Comitè Executiu de la Cambra de Tarragona.
Redacció / Tarragona

Laura Roigé ha estat escollida aquesta tarda, per unanimitat, presidenta de la Cambra de Comerç de Tarragona pel període 2019-2023. L'acte ha comptat amb la presència d'Àngels Chacón, consellera d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya.

La renovació dels òrgans de govern de la Cambra de Tarragona ha consistit en la constitució del nou Ple, l'elecció de la presidència i l'elecció del Comitè Executiu, que estarà encapçalat per Laura Roigé, presidenta; Josep Francesc Font, vicepresident primer; Fernando Aldecoa, vicepresident segon; Carlos Arola, vicepresident tercer i Ramon Marsal, tresorer.

Roigé, amb una àmplia trajectòria empresarial, social i associativa va accedir a la Cambra de Tarragona l'any 1995 com a membre del Ple i el 2006 com a membre del Comitè Executiu. Des del 18 de desembre de 2017 ostentava la presidència. Laura Roigé es fundadora i presidenta d'ADEE, vicepresidenta  de la Business Professional Women (Federació BPW Spain), presidenta del Forum Fent Talent i forma part de la CEOE. Ha estat distingida amb la Placa President Macià, atorgada per la Generalitat.

Notícies relacionades