El nou president de la Cambra de Comerç es reuneix amb l'alcade de Reus

Jordi Just ha exposat les línies que l'ens cameral seguirà en el nou mandat

Just amb l'alcalde de Reus. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Reus

L'alcalde de Reus, Carles Pellicer, ha rebut aquest divendres, 24 de maig al nou president de la Cambra de Comerç de Reus, Jordi Just.

El nou president de la Cambra de Comerç de Reus, Jordi Just, ha fet una visita de cortesia a l'Ajuntament de Reus, després de la seva recent proclamació en el càrrec.

Durant la visita, Carles Pellicer i Just han mantingut un intercanvi d'impressions durant una breu reunió al despatx de l'Alcaldia.

L'empresari Jordi Just ha estat escollit aquest dimecres per unanimitat nou president de la Cambra de Comerç de Reus, en substitució d'Isaac Sanromà, que ha ocupat el càrrec des de 2006. Just va rebre el suport de la totalitat del nou ple de la Cambra.

La corporació va escollir també a Àgata Girbes i Jaume Batista com a vicepresidents i Francesc Lari com a tresorer. El nomenament de Just és conseqüència de l'acord entre les dues plataformes que havien anunciat la intenció de presentar-se a les eleccions i que finalment es van fusionar en una única candidatura.

En virtut d'aquest acord, Just serà president els primers tres anys, mentre que l'empresària Àgata Girbes agafarà el relleu el quart i darrer any del mandat.

Notícies relacionades