Josep Maria Rovira, escollit nou president de la Cambra de Comerç de Valls

El publicista i el responsable de TGD agafa el relleu de Marcel·lí Morera i serà el dotzè president de l'ens

L'encaixada de mans entre Rovira, a l'esquerra, i Morera. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Valls

El publicista vallenc Josep Maria Rovira ha estat escollit aquest passat divendres, 24 de maig, president de la Cambra de Comerç i Indústria de Valls pel període 2019-2023, en substitució de Marcel·lí Morera.

L’empresari vallenc ha estat escollit per una unimitat pels membres de l’ens cameral i relleva en el càrrec a l'empresari Marcel·lí Morera, qui ha liderat la Cambra de Comerç de Valls durant 17 anys.

Rovira és propietari de TGD Creatius, una agència de publicitat de Valls amb més de 30 anys d’experiència en el sector.

L'acte de constitució del nou ple de la Cambra de Valls ha comptat amb la presència de la directora dels Serveis Territorials d'Empresa i Ocupació, Carme Mansilla i la cap de l'àrea de Cambres del Departament d'Empresa i Ocupació, Maite Forné.

El nou ple s’ha constituït amb l’elecció de la presidència i del Comitè Executiu, encapçalat per Josep Maria Rovira, president; Antoni Bastús, vicepresident; Rubén Rotllan, tresorer i els vocals Jordi Andreu, Artur Forés, Eva Jubany i Àngel Ricote.

Els vocals del ple són Sadurní Belencoso, Ludovic Forés, Josep Garriga, Ana González, Beatriz Mesas, Ramon Moncunill, David Pastor, Josep Rodríguez, Frederic Roquet-Jalmar, Gabriel Rull, Gonzalo Sabates i Anton Salat.

La Cambra de Comerç i Indústria de Valls comprèn el territori de l'Albiol, Alcover, Alió, Brafim, Cabra del Camp, Figuerola del Camp, els Garidells, la Masó, el Milà, Nulles, el Pla de Santa Maria, el Pont d'Armentera, Puigpelat, la Riba, Rodonyà, Vallmoll, Valls, Vilabella, Vilallonga del Camp i Vila-rodona.

Notícies relacionades