La Cambra de Reus fa un pas endavant amb la Ribera d'Ebre i la Terra Alta

El nou president, Jordi Just, es reuneix amb el delegat de la Generalitat a les Terres de l'Ebre, Xavier Pallarès, per analitzar les necessitats de les dues comarques

Xavier Pallarès ha signat al llibre d'honor de la Cambra de Reus. CEDIDA
Redacció / Reus

Les necessitats de les cinc comarques de la demarcació de la Cambra de Reus va ser un dels missatges centrals de la plataforma #TotsSomCambr4.0 durant els mesos previs a les eleccions. Ara, amb Just ja exercint de president, la nova Cambra passa a l’acció amb dues comarques com la Ribera d’Ebre i la Terra Alta, històricament poc vinculades a l’ens cameral. 

El president de la Cambra de Comerç de Reus, Jordi Just, ha rebut aquest dimarts al matí la visita del delegat de la Generalitat a les Terres de l'Ebre, Xavier Pallarès. La trobada s'emmarca en la ronda de visites institucionals que el nou president de l'ens cameral està duent a terme després del seu nomenament, el passat 22 de maig. La reunó tenia en el punt de mira les necessitats que en matèria de desenvolupament econòmic tenen les dues comarques que formen part de la demarcació de la Cambra de Comerç de Reus i que administrativament estan emmarcades a les Terres de l'Ebre: la Terra Alta i la Ribera d'Ebre.

Tant el president de la Cambra com el delegat de la Generalitat han coincidit a assenyalar que "són comarques que necessiten un suport tant del Govern com de la Cambra de Comerç per impulsar el seu dinamisme econòmic".

El delegat Xavier Pallarès ha apuntat que "tenen necessitats en comú i altres de diferents, però les empreses i les institucions de totes dues comarques afronten reptes en els que ens haurem de sumar esforços". Per la seva banda, el president de la Cambra, Jordi Just, ha reiterat que "la nova etapa de la Cambra es caracteritzarà per un suport incondicional a les cinc comarques que en formen part, i en aquest sentit els reptes de la Terra Alta i la Ribera d'Ebre són també els de la nostra institució, com també ho són els del Priorat, la Conca de Barberà o el Baix Camp”.

Just ha afegit que "hem creat la figura dels delegats territorials de la Cambra a les comarques de la nostra demarcació, estem incorporant representants de tot el territori a les nostres comissions de treball i buscarem sinergies amb tots els Consells Comarcals per apropar els serveis de la Cambra a les empreses de cada àrea", ha reblat.

Notícies relacionades