El Port de Tarragona dona a conèixer la ZAL en el marc de la gran fira Transport Logistic de Munic

La delegació tarragonina intensifica la comercialització de les 100 hectàrees de sòl disponibles en la seva nova zona d’activitats logístiques

La fira Transport Logistic actua com a plataforma de negocis i motor de la indústria global de la logística. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Tarragona

El Port de Tarragona ha aprofitat la seva participació en la fira internacional Transport Logistic, celebrada a Munic entre el 4 i el 7 de juny, per donar a conèixer i començar a comercialitzar la seva nova ZAL (Zona d'Activitats Logístiques), que posa a disposició de les empreses 100 hectàrees de sòl logístic i que estarà dotada de serveis de primer nivell en un dels hubs de referència a la Mediterrània.

La delegació del Port de Tarragona, encapçalada pel seu president, Josep Maria Cruset, pel director general, Ramón Ignacio García; la directora Comercial i de Desenvolupament de Negoci, Genoveva Climent i Pedro Bernal, cap de divisió comercial, valora molt positivament la participació a la fira Transport Logistic, ja que s'ha traduït en un alt nombre de reunions de treball i visites comercials amb empreses de múltiples sectors de la logística d'àmbit internacional.

Transport Logistic ha estat especialment interessant per tal de donar el tret de sortida a la comercialització de la ZAL, projecte que en breu obtindrà l'aprovació definitiva i que representarà un gran salt qualitatiu i quantitatiu per a la logística del conjunt del territori, així com un punt d'atracció per a noves empreses que vulguin implantar-se al Port de Tarragona. Segons Josep Maria Cruset, president del Port de Tarragona, «la fira de Munic ha donat molt bons resultats quant a noves oportunitats de negoci per al Port de Tarragona, oportunitats que ara caldrà aprofundir a nivell tècnic i econòmic».

El Port de Tarragona ha aprofitat la trobada de Munic per promocionar entre les principals empreses logístiques tots els seus serveis logístics

A banda de la ZAL com a infraestructura destacada, el Port de Tarragona ha aprofitat la trobada de Munic per promocionar entre les principals empreses logístiques tots els seus serveis logístics com ara la terminal de contenidors; la terminal intermodal 'La Boella', ubicada al centre de l'àrea de serveis logístics de la instal·lació portuària i oberta a totes les empreses del territori, i la terminal Intermodal Puerto Centro (Guadalajara), que permetrà al Port de Tarragona expandir-se cap al centre de la península Ibèrica i posicionar-se en la que serà la plataforma logística intermodal més important d'Espanya.

La fira Transport Logistic actua com a plataforma de negocis i motor de la indústria global de la logística amb més de 2.200 expositors dels principals representats de les empreses del transport, operadors logístics i empreses de serveis del sector marítim, carretera, ferroviari i aeri de 62 països diferents i que rep més de 60.000 visitants. Per aquest motiu, la presencia del Port de Tarragona es tradueix en una gran oportunitat per a presentar als principals operadors logístics els seus serveis i infraestructures.