L'AEHT presenta la Guia Gourmet amb 400 referències del sector de l'hostaleria

És la primera guia de restaurants de la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre, amb 9.000 exemplars editats

La presentació que s'ha fet a Tortosa. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Tortosa

L'Associació d'Hostaleria de la Província de Tarragona ha presentat aquest dimecres, 24 de juliol, a la Cambra de Comerç de Tortosa, la primera guia de restaurants de la Província de Tarragona que recull informació de més de 400 establiments del sector i del territori.

La presentació ha comptat amb la presència de Francesc Pintado, president de l'Associació d'Hostaleria de la Província de Tarragona; Xavier Braña, vicepresident de l'AEHT i responsable de comunicació; i Héctor Roda, membre de la junta de l'AEH Terres de l'Ebre.

La Guia Gourmet la impulsa l'Associació d'Hostaleria de la Província de Tarragona i compta amb la col·laboració del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona i del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de la Generalitat de Catalunya.

Des de fa 42 anys, l'AEHT dona suport al sector de la restauració a la província de Tarragona, “però trobàvem a faltar una guia com aquesta que recopilés i donés visibilitat a les diverses opcions gastronòmiques de la província” ha comentat Pintado.

La Guia Gourmet és un recull exhaustiu i divers de més de 400 establiments de la província de Tarragona: des de bars de tota la vida fins als cinc restaurants estrella Michelin, des de cuines tradicionals amb productes autòctons fins a cuines provinent de terres llunyanes, des d'establiments ubicats a peu de platja fins a restaurants situats a poblets íntims de muntanya, des de cartes infinites per allargar la sobretaula fins a platets ràpids per degustar a peu dret.

Notícies relacionades