"Bon dia Tarragona" amb el conseller delegat d'Allianz

Data:

Hora:
8.45 hores

Lloc:
Cambra de Comerç de Tarragona (Av. Pau Casals, 17, Tarragona)

Josep Lluís Ferré, conseller delegat d'Allianz Seguros.

Josep Lluís Ferré, conseller delegat d'Allianz Seguros, vindrà a la Cambra el proper 4 de maig a les 8,45 hores del matí per tal de prendre part a una nova edició del cicle de jornades "Bon dia Tarragona", que organitza la corporació tarragonina en col·laboració, en aquesta ocasió, amb el Col·legi de Mediadors d'Assegurances de Tarragona.

Ferré parlarà de "El paper de les asseguradores en els riscos de les pimes". Repassarà l'estat del teixit empresarial actual, els riscos als quals s'enfronta i les solucions asseguradores a aquestes situacions. Així mateix, realitzarà una anàlisi del mercat assegurador espanyol que ha resistit la crisi amb molta solvència.

Nascut a Sant Carles de la Ràpita, Ferré és Llicenciat en Ciències Econòmiques i Empresarials per la Universitat de Barcelona i Actuari d'Assegurances i de Plans i Fons de Pensions. Ha desenvolupat bona part de la seva trajectòria professional a Allianz on actualment és, des de 2015, conseller delegat d'Allianz Seguros i membre del Comitè de Direcció d'Allianz Seguros. És també representant físic d'Allianz, Compañía de Seguros y Reaseguros SA a la Presidència del Consell d'Administració de Fénix Directo, Compañía de Seguros y Reaseguros; conseller d'Allianz Popular SL i vicepresident d'Allianz Technology SL. La companyia d'assegurances Allianz és líder al mercat espanyol i primera companyia d'assegurances a nivell europeu.

Els "Bon dia Tarragona" són una iniciativa de la Cambra amb el suport de Repsol i CaixaBank amb la col·laboració de Bic Graphic i Nespresso.