Esmorzar de finançament: "Com quasi no tanquem la segona ronda d'equity crowdfunding"

Data:

Hora:
10:00 hores

Lloc:
Tarragona Impulsa (Av. Vidal i Barraquer, s/n Tarragona)

Alfons Nonells-Canals.

Alfons Nonells-Canals, fundador i conseller delegat de Mind the Byte, explicarà l’experiència d’aquesta empresa de bioinformàtica especialitzada en el desenvolupament de tecnologies basades en la intel·ligència artificial, el cloud i el big data per al disseny computacional de fàrmacs. També explicarà què cal tenir en compte per cercar finançament a través de l'equity crowdfunding o finançament col·lectiu d'inversió.

Tindrem oportunitat de conèixer de primera mà aquest sistema de finançament i d'intercanviar experiències i coneixements amb altres empreses i emprenedors del territori durant l'esmorzar networking.

Els esmorzars de finançament són trobades mensuals amb experts de l'ecosistema financer i els mercats de capital, tant a nivell nacional com internacional. L'objectiu principal de l'esmorzar és difondre el coneixement de nous instruments financers (capital risc, crowdfunding, business angels,...), així com exposar els casos d'èxit més recents d'inversors i emprenedors.

Organitzat per ACCIÓ i amb la col·laboració de Tarragona Impulsa, REDESSA i Diputació de Tarragona. Més informació, clicant aquí.