Bon dia Tarragona: Què passarà a partir del 25 de maig amb els fitxers i les BBDD de les empreses?

Data:

Hora:
8:45 hores

Lloc:
Cambra de Comerç de Tarragona (Av. Pau Casals, 17, Tarragona)

Jordi Ortega, director tècnic AT Group.

Jordi Ortega Soriano, advocat i director tècnic d'ATGroup vindrà a la Cambra de Tarragona el 18 de maig a les 8:45 hores del matí per tal de prendre part a una nova edició del cicle de jornades "Bon dia Tarragona" de la corporació.

Ortega parlarà de "Novetats, repercussions i comentaris al nou Reglament General 679/2016 UE, de Protecció de Dades". En el decurs de la seva intervenció parlarà de les principals novetats que introdueix el RGPD per a les empreses, el marc legal, la figura del delegat de Protecció de Dades i el Pla d'adaptació.

Jordi Ortega Soriano és Doctorand al Departament de Dret Penal de la UNED. Advocat en exercici de l'Il·lustre Col·legi d'Advocats de Barcelona (ICAB), amb Diploma d'Estudis Avançats de Tercer Cicle (DEA-predoctoral), en protecció de dades personals, pel Departament d'Electricitat, Electrònica i Electrònica de Control, havent portat el curs d'acreditació com Data Protection Officer, per l'Institut de Dret Públic de la Universitat Rey Joan Carles. Disposa d'una Diplomatura Superior en Criminologia (Universitat de Barcelona) i un Curs Superior de Director de Seguretat per l'Institut de Dret Públic de la Universitat Rey Juan Carlos. Autor de diferents obres i ponent en conferències.

Des de l'any 2002 fins a l'actualitat és consultor auditor en protecció de dades de caràcter personal. Soci director tècnic del Departament Jurídic de la consultora en informàtica jurídica i noves tecnologies, especialitzada en protecció de dades de caràcter personal, ATGroup, empresa inclosa en el clúster ANF-AC. Professor i ponent de Dret de Noves tecnologies (protecció de dades de caràcter personal).

Per inscriure’s, anar a l’enllaç.

Els "Bon dia Tarragona" són una iniciativa de la Cambra amb el suport de Repsol i CaixaBank. I la col·laboració de Bic Graphic, AC Hotels i Nespresso.