Jornada gratuïta informativa sobre la nova Llei d'Autònoms 2018

Data:

Hora:
16 hores

Lloc:
Sala de Reunions del Casal Municipal de Torredembarra (c/Capella, 6, Torredembarra).

Les regidories d'Acció Social i de Comerç, Indústria i Activitats de l'Ajuntament de Torredembarra han organitzat una jornada informativa sobre la nova Llei d'Autònoms, el proper 30 de maig, de 16 a 18 h, a la sala de reunions del Casal Municipal.

La jornada, que anirà a càrrec dels tècnics i col·laboradors del Punt d'Autoocupació Incorpora i està dirigida a qualsevol persona interessada en conèixer tots els canvis que inclou la nova llei, tractarà aspectes de l'ampliació de la tarifa plana, les mesures per afavorir la contractació i la conciliació de la vida familiar i laboral, les noves deduccions fiscals i la compatibilitat del treball autònom i la pensió de jubilació, entre d'altres aspectes.

Aquesta xerrada complementa les accions que desenvolupa el Servei Municipal d'Orientació Laboral en col·laboració amb el Grup Incorpora Tarragona per a autònoms. Des d'aquest servei es dona suport i s'acompanya a l'autònom/emprenedor abans, durant i després de la creació de la pròpia empresa o de la seva activitat econòmica per tal que pugui desenvolupar el seu projecte.

Les persones interessades en assistir a la jornada, que és gratuïta, poden confirmar la seva assistència a través del telèfon 626 993 104 o a l'adreça de correu electrònic: mjurado(ELIMINAR)@formacioitreball.org