Presentació del llibre "Aroma de marca: claus per crear una bona marca a través de casos pràctics"

Data:

Hora:
19:30 hores

Lloc:
Llibreria Galatea (Carrer de Jesús, 5-7, Reus)

La Llibreria Galatea de Reus acollirà el pròxim dijous, 17 de gener, la presentació del llibre “Aroma de marca: claus per crear una bona marca a través de casos pràctics” de Marta Royo, un treball que posa la publicitat a l'abast de qualsevol negoci, projecte o empresa. Royo compta amb una llarga experiència en el món del màrqueting i mostra els resultats obtinguts per tot tipus de negocis gràcies a una bona campanya de comunicació.

És llicenciada en Ciències Econòmiques i Empresarials per la Universitat de Barcelona, tot i que mai ha exercit d'economista. Es va formar en màrqueting i publicitat un cop acabada la carrera amb un postgrau en Direcció de Comunicació i un màster en Direcció de Màrqueting. Ha treballat durant tota la seva carrera professional en el món de la publicitat en grans agències com Publicis, TBWA i Saatchi, fins que el 2011 creà la seva pròpia empresa, Mosaiking Comunicació, una consultoria de publicitat.

En aquest llibre ofereix l'exemple dels resultats tangibles obtinguts per tot tipus de negocis gràcies a una bona campanya de comunicació.