Esmorzar de finançament: El pacte de socis per emprendre sense conflictes

Data:

Hora:
10:00 hores

Lloc:
Aules de formació de la Diputació de Tarragona (C. Carles Riba, 6 baixos, Tarragona)

Sílvia Martínez.

En un ecosistema d'emprenedoria com l'actual, el concepte de "pacte de socis" pren molta rellevància. El pacte de socis és un document que regula les relacions entre els socis i estableix els seus respectius rols dins la societat per tal d'evitar conflictes i anticipar possibles problemes que puguin sorgir entre ells o amb tercers.

Al proper Esmorzar de finançament d'ACCIÓ comptarem amb Sílvia Martínez Losas, sòcia fundadora de LEXCREA, un despatx d'advocats enfocat en l'assessorament a emprenedors, inversors, business angels i entitats de capital risc. Amb ella aprofundirem sobre la importància del pacte de socis per garantir la seguretat jurídica i les clàusules essencials que ha d'incloure.

Els esmorzars de finançament són trobades mensuals amb experts de l'ecosistema financer i els mercats de capital, tant a escala nacional com internacional. En aquestes sessions podràs conèixer nous instruments financers (capital risc, crowdfunding, business angels,...) i aprendre dels casos d'èxit més recents d'inversors i emprenedors. Tot això amb un networking previ on tindràs la possibilitat de conèixer gent interessada en el món de l'empresa, l'emprenedoria i les finances.

Programa

10.00 h Benvinguda

10.05 h El pacte de socis per emprendre sense conflictes. Sílvia Martínez, sòcia fundadora de LEXCREA

10.40 h Torn obert de paraules

11.00 h Cafè networking

11.30 h Fi de la sessió