PIMEC Fòrum. XIè Fòrum Baix Camp: els plàstics a la indústria

Data:

Hora:
9:30 hores

Lloc:
Edifici del Tecnoparc de Reus (Av. Bellissens, 42, Reus)

PIMEC Baix Camp et convida a aquesta jornada per posar sobre la taula les implicacions de la nova Directiva del Parlament Europeu i del Consell relativa a la reducció de l'impacte ambiental de determinats productes de plàstic. Els estats membres disposen de 2 anys, fins al 2021, per transposar-la al seu propi ordenament jurídic.

En la jornda s’analitzaran les conseqüències que tindrà per a l'empresa l'aplicació d'aquesta directiva, però també posarem en relleu totes les oportunitats que presenta la nova disjuntiva per al teixit empresarial.

Estan preparades les pimes catalanes per afrontar la nova directiva europea?

Quins costos pot suposar per a les empreses adaptar els seus productes i processos industrials?

Quines noves oportunitats empresarials s'obren a partir d'ara?

PROGRAMA

09.30 h Obertura de portes i cafè de benvinguda.

10.00 h Benvinguda i presentació de la jornada. Jordi Ciuraneta, president de PIMEC Tarragona i unrepresentant Ajuntament de Reus.

10.15 h Reciclatge al territori: evolució i reptes. Pilar Ortega, membre de la Comissió Executiva de PIMEC Baix Camp.

10.45 h Què està fent l'Administració Pública al respecte? Josep Maria Tost, director de l'Agència de Residus de Catalunya.

11.15 h Eliminació de plàstics, nínxol de negoci per a les empreses. Anton Valero, director general de Dow Chemical Ibérica, SL.

12.15 h Torn obert de preguntes.

12.30 h Cloenda a càrrec de José María Caballero, president de PIMEC Baix Camp i Pilar Ortega, membre de la Comissió Executiva de PIMEC Baix Camp.

Per més informació i inscripcions, aquí.