Curs Indústria 4.0: Com abordar els reptes de la digitalització empresarial

Data: Del al

Lloc:
ACCIÓ Virtual Desk

Mas Carandell

Millora les teves competències en indústria 4.0 i impulsa la teva empresa!

Aquest curs presenta els diferents aspectes necessaris perquè coneguis les implicacions de les diferents tecnologies de la indústria 4.0 en la teva empresa. Està enfocat, sobretot, a entendre com abordar la transformació digital des d'un punt de vista estratègic i veure de quina manera es pot aplicar en els diferents processos i models de negoci. A més, també t'ajudarà a adquirir les competències fonamentals que et permetin avançar en la seva implementació.

Durant el curs tractaràs qüestions relacionades amb les següents temàtiques:

  • El concepte d'indústria 4.0, tendències i disciplines tecnològiques associades per ajudar a la millora de la competitivitat de l'empresa.
  • Eines de suport i mecanismes de diagnosi per reflexionar sobre el punt de partida i les prioritats de l'empresa.
  • Experiències, casos reals i aplicacions de les diverses tecnologies en reptes empresarials concrets.
  • Oferta de capacitats tecnològiques relacionades amb la indústria 4.0 disponibles a Catalunya.
  • Mecanismes de suport públics per fomentar la implementació de la indústria 4.0 en les empreses, especialment en les pimes.

El curs consta de tretze sessions que s'impartiran, a través d'una plataforma de formació a distància, els dimarts i dijous en horari de 15.30 h a 18.00 hores, des del 5 de maig fins al 16 de juny.

Objectiu de l'acte

Aportar coneixement en les tecnologies sobre Indústria 4.0, casos i aplicacions empresarials, capacitats existents i mecanismes de suport a l'empresa.

T'interessa si ets...

Un directiu, gerent, comandament intermedi o tècnic amb responsabilitats sobre unitats de negoci digitals o industrials en empreses amb establiment operatiu a Catalunya que vulguin afrontar i/o liderar el procés de transformació digital en les seves organitzacions.