"Robots i intel·ligència artificial: l'impacte de les noves tecnologies en la societat i l'economia" al Bon dia Tarragona

Data:

Hora:
8:45 hores

Lloc:
Cambra de Comerç de Tarragona (Av. Pau Casals, 17)

La intel·ligència artificial al Bon dia Tarragona.

Xavier Ferràs, professor, consultor, conferenciant, blogger i emprenedor, vindrà a la Cambra de Tarragona el 22 de novembre a les 8,45 hores del matí per prendre part a una edició del cicle de jornades "Bon dia Tarragona", que organitza la corporació tarragonina. Ferràs parlarà de "Robots i intel·ligència artificial: l'impacte de les noves tecnologies en la societat i l'economia" i explicarà el procés de digitalització accelerada que estem vivint i que transforma la realitat econòmica i social.
Xavier Ferràs és Doctor en Administració d'Empreses (PhD) per la Universitat de Barcelona, MBA per ESADE i enginyer superior de Telecomunicacions per la Universitat Politècnica de Catalunya. En el camp professional és el degà de la Facultat d'Empresa i Comunicació de la Universitat de Vic, cofundador i membre del Consell Assessor d'Ignite Innovation i professor part-time del Departament de Direcció d'Operacions, Innovació i Data Sciences d'ESADE.
Els "Bon dia" són una iniciativa de la Cambra de Tarragona amb el suport de Repsol i CaixaBank. I la col·laboració de Bic Graphic i Nespresso.