III Jornada d'Emprenedoria Social sobre l'economia col·laborativa.

Data:

Hora:
16:00 hores

Lloc:
Sala de Graus - Facultat d’Economia i Empresa (Avda. de la Universitat, 1 Reus)

Europe Direct Tarragona participa el pròxim dimecres 13 de desembre a la III Jornada d'Emprenedoria Social, organitzada anualment per Universitat Rovira i Virgili (URV) a través de la Càtedra d'Emprenedoria i Creació d'Empreses (xarxa URV Emprèn), plataforma que coordina les actuacions d'emprenedoria al Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre. Entre aquestes activitats hi ha la jornada anual, aquest any dedicada a l'economia col·laborativa, amb ponències i taules rodones per fomentar l'esperit emprenedor i la generació de noves iniciatives en diferents àmbits del nostre territori.

Programa
16:00 - 16:15 Acreditacions
16:15 - 16:30 Inauguració acte
- Dr. Antonio Terceño, degà de la Facultat d'Economia i Empresa.
- Dr. Pere Segarra, director Càtedra URV d'Emprenedoria i Creació d'Empreses.
- Sr. Josep Miquel Segura, president de l'Assemblea de Creu Roja Reus.
16:30 -17:30 “L'economia col·laborativa: un nou mercat per a l'economia social?”, Albert Cañigueral, fundador i principal editor de "ConsumoColaborativo.com" i connector de "OuiShare" a Barcelona.
17:30 - 18:00 Pausa Cafè
18:00 - 18:30Una Agenda Europea per a l'economia col·laborativa”, Marta Domènech, responsable del centre d'informació Europe Direct Tarragona (Ajuntament de Tarragona).
18:30 - 20:00 Taula de bones pràctiques
- Sr. Ricard Espelt, investigador de cooperativisme de plataforma a l'Internet Interdisciplinary Institute (UOC) i membre de Katuma, cooperativa de plataforma que promou el consum agroecològic de proximitat.
- Sr. Marcel Abbad, director de la Fundación Oportunitas, primera Institució Microfinancera de l'Estat, basada en els criteris de sostenibilitat i impacte social.
- Sra. Laura Pelay, vicepresidenta del CTESC (Consell de Treball, Econòmic i Social de Catalunya).

Per inscriure’s: http://events.urv.cat/go/131217empresocial