Bon dia Tarragona amb Silvio Elias, director general de Veritas

Data:

Hora:
8.45 hores

Lloc:
Cambra de Comerç de Tarragona (Av. Pau Casals, 17 Tarragona)

Silvio Elias, director general de Veritas.

Silvio Elias, cofundador i director general de la cadena de supermercats Veritas, vindrà a la Cambra de Tarragona el 18 de gener per tal de prendre part a una nova edició del cicle de jornades "Bon dia Tarragona", que organitza la Corporació tarragonina. Elias parlarà de "L'economia circular i els valors com a motor de competitivitat". En el decurs de la seva intervenció explicarà “Veritas promou el canvi”, el projecte empresarial iniciat ara fa més de 15 anysque  té el propòsit d'ajudar a les famílies a menjar i viure millor. Veritas té una visió transformadora i generadora de consciència. El gran repte ha estat assolir un fet singular: l'ecologia, la sostenibilitat i la responsabilitat social deixen de ser limitadors del creixement, i es converteixen en motor de dinamització, en atributs valorats i buscats. Per a fer tot això Veritas es guia per uns valors i uns compromisos que es fan arribar als ciutadans, i a on l'economia circular n'és protagonista, com el cas de “La Cuina Veritas”.

Silvio Elias de Gispert és llicenciat en ADE i MBA per ESADE. Ha estat consultor a Arthur Andersen, project manager a Albert Heijn, Ahold bv Holanda, responsable de llançament i direcció de línia online de vendes a Caprabo i president de Comertia, Associació Catalana d'Empreses Familiars de Retail.

L'any 2002 emprèn el projecte empresarial Veritas i ara n'és el director general; una empresa  que dóna feina a més de 400 persones a més de 50 supermercats. És també professor del Master de Retail Internacional ESCI i membre fundador d'Ecoemprenedors.cat. L'escola de negocis IESE ha considerat a Silvio Elias com un dels 20 emprenedors més joves de 40 anys més influents. Els interessats en inscriure’s al Bon dia, podeu fer-ho clicant aquí.