Jornada el Port de Tarragona: una infraestructura indispensable al seu servei

Data:

Hora:
10:00 hores

Lloc:
Cambra de Comerç i Indústria de Valls. (c/Jacint Verdaguer, 1, 2n, Valls)

El Port de Tarragona, protagonista a Valls. FOTO: CEDIDA.

La Cambra de Comerç de Valls i el Port de Tarragona i DP World organitzen una jornada per a donar a conèixer els serveis i avantatges competitius del Port de Tarragona a les empreses de la demarcació, especialment les que tenen una operativa internacional constant. Com a ponents hi haurà Genoveva Climent, directora Comercial Port de Tarragona que ens parlarà de les línies estratègiques del Port i desenvolupaments previstos i Xavier Boluda, Managing Director DP World Tarragona que explicarà els avantatges competitius i diferencials de Tarragona, anàlisi de costos respecte altres ports i l'estructura costos més habituals en una operació d'exportació.

La jornada gratuïta, per confirmar assistència cal trucar al tel. 977 600 909 o bé per correu electrònic a internacional(ELIMINAR)@cambravalls.com

Planificació Jornada:

10:00 h Cambra Valls: Introducció i benvinguda ponent: Sergi Mestres, Departament Internacional Cambra Valls. 

10:10 h PORT DE TARRAGONA - AUTORITAT PORTUÀRIA (APT): Línies estratègiques del Port i desenvolupaments previstos d'acord al Pla Director de Infraestructures. Ponent: Genoveva Climent, directora comercial Port de Tarragona. 

10: 30 h DP WORLD - TERMINAL DE CONTENIDORS: Presentació del serveis marítims regulars a TGN i les possibilitats d'enllaç marítim a diferents ports.  Avantatges competitius i diferencials de TGN vs altres ports. Flexibilitat, serveis de valor afegit dins la Terminal. Anàlisi de costos respecte altres ports en les demarcacions de la província de TGN així com altres origens més allunyats. Diferencial de costos de transport per carretera, costos de transbordament en cas de servei no directe, costos d'emplenat de contenidor. Estalvis per tonelada de producte a nivell macro. Reducció CO2 per ton de producte. Estructura del costos més habituals en una operació d'export i els players sobre aquests. Ponent: Xavier Boluda, Managing Director DP World Tarragona. 

12:00 h Coffee break.