Jornada: “Què he de fer per aconseguir que la meva empresa sigui saludable?”

Data:

Hora:
8:45 hores

Lloc:
Cambra de Comerç de Tarragona (Av. Pau Casals, 17, Tarragona).

Marta Serrano, gerent de Sanitat d'AENOR, i Ángel Vidal, director gerent de Protón Electrónica, prendran part a la jornada "Què he de fer per aconseguir que la meva empresa sigui saludable?". L'acte, organitzat per Salut i Treball, tindrà lloc a la Cambra de Tarragona el proper 15 de març en horari de 8:45 a 10:45 hores, inclourà pausa per esmorzar.

Marta Serrano parlarà de "Com gestionar la pime saludable: el model AENOR". En el decurs de la seva intervenció demostrarà que impulsar polítiques de promoció de la salut és molt beneficiós per a la pime. I assenyalarà que ser una empresa saludable no suposa realitzar una gran inversió econòmica. El sistema de gestió del model AENOR no és només per a grans empreses, sinó que ajuda també a les pimes, atès que la certificació d'AENOR d'Empresa Saludable reconeix a les empreses que van més enllà del simple compliment legal.

Marta Serrano és llicenciada en Medicina i Cirurgia i té l'especialitat en Medicina del Treball. Posseeix el Diploma d'estudis avançats a la càtedra de Medicina Legal i Forense per la Universitat Complutense de Madrid. És tècnic en Prevenció de Riscos Laborals, Màster en Prevenció de Riscos Laborals per la Universitat Politècnica de Madrid, amb l'especialitat d'Ergonomia i Psicosociologia aplicada. Recentment ha cursat un Màster en Gestió Pública a l'IE Business School. Així mateix és Màster Universitari en Estudis d'Empresa per la IE University. És també auditora de sistemes de gestió normalitzats (OHSAS 18001, ISO 9001, UNE 179003, entre d'altres), experta en polítiques de Promoció de la Salut i responsable del Model d'Empresa saludable a AENOR. A més d'haver treballat en el Sermas (Servei Madrileny de Salut) com a metgessa d'Atenció Primària, ha treballat a Mútua Universal i en el servei de prevenció mancomunat d'Accenture. En l'actualitat és gerent de Sanitat a AENOR, essent la responsable del desenvolupament de l'avaluació de la conformitat en el sector Salut.

Per la seva banda, Ángel Vidal parlarà de "Com passar d'empresa segura a empresa saludable i el benestar més enllà de l'absència de lesions i malalties professionals". Ángel Vidal Herrer és fundador i director de Protón Electrónica, empresa dedicada a l'assessorament, disseny, comercialització, instal·lació i manteniment d'equips elèctrics i electrònics relacionats amb la qualitat i l'eficiència elèctrica. Guardonada en dues edicions consecutives, els anys 2011 i 2013, per l'Agència Europea per a la Seguretat i Salut en el Treball per les seves bones pràctiques. Vidal va néixer a Bilbao l'any 1959. Amb 18 anys va compaginar l'últim curs dels estudis de Mestratge Industrial d'Electrònica, amb el seu primer treball en el sector. L'any 1981 va fundar l'empresa Protón. L'autoformació ha estat una constant en el seu desenvolupament professional. És col·laborador de la Fundació Basca per a l'excel·lència Euskalit i membre del seu Club 5S.

Cal confirmar assistència al tel. 977 346 080 o al correu info@sitprevencio.cat