Jornada a Pimec Tarragona: Innovació i tecnologia per marcar la diferència

Data:

Hora:
9:30 hores

Lloc:
PIMEC Tarragona (C/Marquès de Montoliu, 3, Tarragona)

Pimec i Eurecat organitzen la jornada “Innovació i tecnologia per marcar la diferència”, aquest divendres 6 d’abril a partir de les 9:30 hores a la seu de Pimec a Tarragona.

Ara més que mai, en el món globalitzat i amb la revolució tecnològica que estem vivint i que està canviant la manera de fer de les persones, és molt important diferenciar-se i oferir noves solucions a les necessitats. Per això, per a les empreses la innovació tecnològica s'ha convertit en un requisit per tal de poder ser competitives i tenir un lloc assegurat al mercat. Però la innovació requereix eines i coneixements que per a una pime són difícils d'assumir.

Ets una pime i vols que la teva empresa sigui més competitiva? Vols conèixer què és la Indústria 4.0 i l'analítica avançada de dades? Vols saber què et poden oferir i com treure'n profit? Pimec i Eurecat explicaran les claus de la innovació tecnològica i com pot implementar-se a la teva empresa.

PROGRAMA

9.30 h - Benvinguda a càrrec d’Andreu Bru, director del departament de Tecnologia i Innovació de PIMEC.

9.45 h - Presentació d'Eurecat. La transformació digital i l'analítica de dades amb Ignasi Papell, Business Development Manager, Sector alimentació - Eurecat.

10.15 h - Presentació +PiME i exposició de casos d'èxit d'innovació tecnològica amb Andreu Bru, director del departament de Tecnologia i Innovació de PIMEC i Patricia Arcos, directora de +PiME, Centre d'excel·lència per a la innovació a la pime, Eurecat.

11.15 h - Torn de preguntes

Més informació: nrodriguez(ELIMINAR)@pimec.org - Tel: 977 211 188