La CEPTA assessorarà les empreses afectades pel Brexit

L'entitat oferirà informació sobre aquest esdeveniment que deslligarà el Regne Unit de la Unió Europea

L'exlíder de l'UKIP Nigel Farage. FOTO:ACN/REUTERS.
Redacció / Tarragona

En coordinació amb Foment del Treball, el departament d'Empresa de la Generalitat de Catalunya i el Govern Central, CEPTA ofereix un servei que serveixi per facilitar informació a les empreses de tot el que pugui ser útil per a la seva activitat, relacions comercials i els seus treballadors a l'UK, davant d'un possible Brexit

La Confederació Empresarial de la Província de Tarragona (CEPTA) ha decidit oferir un servei d’assessorament a aquelles empreses i associats que es puguin sentir perjudicats pel Brexit. D’aquesta manera, s’ha posat en marxa el que s’anomena la Línia Brexit, a la qual les empreses poden adreçar els seus dubtes, tal i com informa la CEPTA. La línia està disponible al telèfon 977 211 966 (departament Serveis) i també al correu serveis(ELIMINAR)@cepta.es.

La Comissió Europea ha optat per posar a disposició dels perjudicats pel Brexit un total de 780 milions d'euros per si finalment es produeix el Brexit sense acord, un escenari que Brussel·les considera cada vegada més probable. La “línia Brexit” de la CEPTA va en direcció a aquesta mena d’informació.

Notícies relacionades