Les instal·lacions de firaReus, seu de la presentació de Jocs d'Empreses

L’esdeveniment està dedicat a la salut i l’esport en el món empresarial i enguany arriba a les demarcacions de Barcelona i Lleida

Redacció / Reus

El format dels esdeveniments previstos és el d'una competició entre empreses en la qual els treballadors creen els equips de cada esport.

La sala de congressos de firaReus ha estat l’escenari de la presentació de Jocs d’Empreses, un certamen dedicat a la salut i l’esport en el món empresarial que enguany té previst omptar amb la participació de més d'un centenar d'empreses i fins a 3.000 inscrits en els més de 50 esdeveniments esportius programats. La novetat de la present edició és que s’amplia l’àrea d’actuació a les demarcacions de Barcelona i Lleida.

El format dels esdeveniments previstos és el d'una competició entre empreses en la qual els treballadors creen els equips de cada esport. Les categories previstes en aquesta edició són: cursa d'asfalt, cursa de muntanya, triatló, duatló, e-sports, laser tag, karts, orientació, bàsquet 3x3, pàdel, moutain bike, bici carretera, bowling, trebus, golf, tennis, escape room, futbol 7, futbol sala, kayak, crossfit, ping pong, scalextric, pòquer, dards i futbolí.

Notícies relacionades