Els alumnes de l'escola del Clúster TIC s'incorporen al mercat de treball

La meitat dels 20 estudiants de la primera fornada de formació ja formen part de diverses empreses tecnològiques

Alguns dels alumnes de l'escola del Clúster TIC fent una presentació dels seus treballs. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Reus

Per finalitzar el curs, els alumnes han presentat els seus projectes davant d'empreses tecnològiques del territori i d'un jurat format per membres de la Fundación Esplai que han avaluat els coneixements adquirits.

Els primers alumnes que han finalitzat la seva formació a l’escola del Clúster TIC ja estan treballant. Gairebé la meitat dels 20 estudiants de la primera fornada ja formen part d’empreses tecnològiques associades al clúster i des de l’escola ja s’estan fent les pertinents gestions per incorporar la resta d’estudiants al mercat de treball.

La inserció laboral dels alumnes de l’escola del Clúster TIC és molt elevada perquè, segons els responsables de la mateixa institució “les formacions sorgeixen de necessitats reals de les empreses i, per tant, els joves tenen moltes més opcions de trobar feina i de l'altra, les empreses aconsegueixen retenir el talent i obtenir perfils fets a mida”.

Els primers tres cursos s'han fet al Centre Empresarial per a la Innovació i el Desenvolupament (CEPID) de REDESSA i s'han centrat en temàtiques com el llenguatge php, java i php amb Laravel.

Notícies relacionades